Retourneren

Annuleren & retourneren

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Tevens bent u verantwoordelijk voor diefstal, beschadiging of verlies tijdens het transport. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via service@schoonheidssalonpeggy.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Uitsluiting herroepingsrecht

U kunt parfum-, cosmetica- en huidverzorgingsproducten die zijn gebruikt of waarvan de verpakking is aangebroken niet retourneren. Parfum-, cosmetica- en huidverzorgingsproducten die niet origineel zijn geseald, kunnen vanwege de aard van het product niet worden geretourneerd.

 

Annuleren bestelling, zolang deze nog niet is verstuurd

Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Schoonheidssalon Peggy reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom binnen 14 dagen na aanmelding van het retour aan u terugstorten. Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos.

 

Retourneren

Als u een artikel retour wilt brengen in onze salon, dan is dit ALLEEN mogelijk op afspraak.

Als u de gehele bestelling wilt retourneren, zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u teruggestort worden. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening. Tevens bent u verantwoordelijk voor diefstal, beschadiging of verlies tijdens het transport.

Bij het retourneren van een deel van uw bestelling, zal de aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling aan u worden teruggestort. De berekende verzendkosten worden in dit geval niet gerestitueerd. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening. Tevens bent u verantwoordelijk voor diefstal, beschadiging of verlies tijdens het transport.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij uw IBAN rekeningnummer nodig. Buiten Nederland dient u tevens het BIC nummer van uw bank te vermelden.

Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan ons heeft gedaan. Het bedrag staat binnen enkele dagen, uiterlijk binnen 14 dagen na verwerking van het retour op uw rekening. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u ons hebt betaald.

Alle retouren dienen schriftelijk kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail: service@schoonheidssalonpeggy.nl of per post.

Het adres voor retourzending is:
Schoonheidssalon Peggy
Hoofdstraat 33
9601 EA Hoogezand

 

Ruilen

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met service@schoonheidssalonpeggy.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Als u een artikel wilt ruilen in onze salon, dan is dit ALLEEN mogelijk op afspraak en als het gewenste artikel op voorraad is.