Contact

Matis Beauty Expert is een webshop van Schoonheidssalon Peggy. Wij zijn officieel dépositair en verkooppunt van Matis Paris. In onze schoonheidssalon wordt al meer dan 20 jaar exclusief gewerkt met het merk Matis. Hierdoor kunnen kunnen wij u voorzien van deskundig advies. Voor vragen over een product, huidtype of bestelling, neem gerust contact met ons op.

Ons adres is:

Schoonheidssalon Peggy
Hoofdstraat 33
9601 EA Hoogezand

Bezoek alleen op afspraak

Wij zijn op de volgende manieren te bereiken:

Telefoonnummer: +31 598 397789
Maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 16:00 uur

E-mail: service@schoonheidssalonpeggy.nl

Stuur een bericht via WhatsApp

Bedrijfsgegevens:

KvK-nummer: 02081594
BTW-identificatienummer: NL002153309B19

IBAN rekeningnummer: NL04ABNA0435669877
BIC: ABNANL2A

Heeft u vragen over bestellingen, levertijden, retourneringen of opmerkingen? Vul dan het onderstaand contactformulier in of mail naar service@schoonheidssalonpeggy.nl. Na ontvangst van uw bericht zullen wij z.s.m. contact met u opnemen.

Heeft u een klacht over een product of onze service? We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar service@schoonheidssalonpeggy.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.