• Officieel Matis Depositair
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Gratis verzending vanaf € 50,- (NL)
  • Keurmerk WebwinkelKeur

Bezorgen

Levertijd & verzendkosten

Levertijd direct leverbare artikelen

Wij doen ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Mochten wij onverhoopt deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Als u in het weekend (zaterdag of zondag) besteld, dan heeft u meestal uw bestelling de dinsdag erop in huis. 

 

Levertijd artikelen die niet direct op voorraad zijn

Soms zijn producten niet voorradig en kan de levering van uw bestelling iets langer duren. De verwachte levertijd is dan 3-5 werkdagen.
De uiterlijke leveringstermijn bedraagt 30 dagen (indien artikelen niet voorradig zijn). Overschrijding van dit leveringstermijn geeft recht op annulering van de bestelling. Overschrijding van enige leveringstermijn geeft geen recht op schadevergoeding.

 

De vermelde prijzen in onze webshop zijn exclusief verzendkosten.

 

Verzendkosten binnen Nederland

Voor een bestelling tot € 50,00 zijn de verzendkosten € 5,95. Bij besteding vanaf € 50,00 betaalt u GEEN verzendkosten.


Verzendkosten voor België

Voor een bestelling tot € 100,00 zijn de verzendkosten € 9,95. Bij besteding vanaf € 100,00 betaalt u GEEN verzendkosten.

 

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.