• Officieel Matis Depositair
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Gratis verzending vanaf € 50,- (NL)
  • Keurmerk WebwinkelKeur

Betalen

Onze betaalmogelijkheden

Betalen met iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of van Lanschot, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

 

Shop nu. Betaal later met Klarna

Hoe shop ik met Klarna? Voeg uw favoriete items toe aan uw winkelmandje en ga door naar de check-out. Selecteer Klarna in de check-out en kies hoe u wilt betalen. Regel uw bestellingen en betalingen gemakkelijk in de Klarna app.

Met ‘Betaal later’ betaal u uw bestelling achteraf zodra u deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaalt u nooit voor wat u terugstuurt. U vult uw naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die u altijd bij de hand hebt en u betaalt wanneer het u goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 14 dagen. Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van uw aankoop vind u terug op de rekening die u van ons ontvangt. Natuurlijk kun u de betalingsgegevens ook altijd opzoeken door in te loggen in de Klarna App. Heeft u hulp nodig? Kijk voor veelgestelde vragen op de Klantenservice pagina van Klarna of los uw problemen op met de Klarna App.

 

Betalen met Paypal

U rekent af met uw creditcard, bankoverschrijving of PayPal-saldo.

 

Betalen met Bancontact

Bancontact is een online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABK Bank, Argenta, AXA Bank, Bank J. Van Breda, Belfius, Beobank, BNP Paribas Fortis, bpost bank, CBC Banque, CPH Banque, Crelan, Deutsche Bank, Fintro, Hello Bank, ING België, KBC Bank, Keytrade Bank, Nagelmackers, Record Bank of VDK Spaarbank, dan kunt u direct met Bancontact betalen. U rekent direct uw aankopen af in de voor u vertrouwde bankomgeving.

 

Betalen via overschrijving per bank

Indien u kiest voor een overschrijving dient u het verschuldigde bedrag handmatig aan ons over te boeken via uw bank. Kiest u voor deze optie dan ontvangt u in uw orderbevestiging direct alle benodigde gegevens om uw order volledig af te kunnen handelen. Uw bestelling zal vervolgens aan u worden verstuurd als de betaling op onze rekening is bijgeboekt.

Let op! Het kan een aantal dagen duren voordat een overboeking op onze rekening is bijgeschreven. Wij versturen de bestelling zodra wij uw transactie hebben ontvangen. Gemiddeld duurt de levering van een bestelling met overschrijving per bank zo'n 2 à 3 werkdagen.

Onze bankgegevens:
IBAN nummer: NL04ABNA0435669877

BIC: ABNANL2A

Ten name van: Schoonheidssalon Peggy

Plaats: Hoogezand

Aan vooruitbetaling per bank zijn geen extra kosten verbonden. Vergeet niet uw bestelnummer te vermelden bij de betaling!